КАМАТА БЛЕСНА В ЕФИР С РОКЛЯ

Споделете лесно и бързо тази публикация

Христо Стоичков бра голям срам заради изгубен бас

Футболната ни легенда Христо Стоичков се появи облечен в рокля на принцеса в ефира на американския канал за испаноговорещи „Унивисион депортес”. Причината е, че Камата за пореден път изгуби бас и изпълни облога.

„Христо Стоичков се облече като жена и доказа, че е истински мъж”. Това е мнението на колегите на българската футболна легенда в американския канал за испаноговорещи „Унивисион депортес”.

Дори най-добрият приятел на Стоичков в спортната телевизия – Едгар Мартинес, дълго не можеше да повярва, че Камата наистина ще изпълни баса.

Стоичков се обложи, че препоръчаният от него футболист Виктор Васкес, който с протекциите на българина, беше взет в един от най-популярните мексикански клубове „Крус Асул”, ще завърши минимум с 10 точки по системата гол+пас.

След като това не се случи, Христо трябваше да се облече като quinceanera – така в Латинска Америка наричат 15-годишните девойки, които на специална церемония ознаменуват прехода от детството към зрелостта. Обикновено те са облечени в дълги дантелени рокли, а за случая Стоичков бе избрал червения цвят.

Той беше с перука, а лицето му – скрито от маска, което породи известни съмнения дали това не е дубльор. През цялото време на екрана обаче стоеше надписът „Звездата изпълни обещанието си”.

Носителят на „Златната топка” не губи за първи път басове. Той вече бе в ролята на домашна прислужница на свой колега, като дори му изглади ризата, после си боядиса косата в цветовете на мексиканското знаме, а веднъж дори трябваше да се бие с мексикански кечист. Сладкото му отмъщение беше, когато самият Едгар загуби бас и Стоичков му епилира единия крак в ефир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *