Йорданеску: Извинете! Ще оправя нещата в ЦСКА, обе

Споделете лесно и бързо тази публикация

 

Обещавам, че ще оправя нещата. Не съм дошъл тук да си правя лоша репутация”, обяви треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску след загубата с 1:2 от „Локомотив” София. Поражението от втородивизионния тим изхвърли „червените” от турнира за Купата на България.

„Искам да изясня нещо – дойдох тук, защото нещата не са добре. Опитвам да свърша работата, която е необходима. Това обаче отнема време. Аз се опитвам да защитя футболистите, но някои от тях не знаят какво означава ЦСКА. Идвам тук от тим, който има същия статут в Румъния”, анализира румънският специалист. „Треньор съм отскоро и успях да постигна доста добри резултати, класирах отбори за евротурнирите. Искам да кажа „извинете“ на феновете. Разбирам тяхната позиция и защо са ядосани. Очакванията им са много големи и това е нормално. Намираме се в момент, който не ни харесва, но това е положението”.

„Ще дойде момент, когато ще бъда агресивен, но не е в мой стил да обвинявам публично футболистите. Казвам това, което не ми харесва, но дотам. Печелим един мач, а в следващия сме толкова различни, че не можем да победим. Сега идваме тук и правим толкова лош мач”. „Подкрепа от шефовете? Не питайте мен, а тях. Имам контракт, ако нямаше проблем, нямаше да съм тук. Тимът имаше много тежки мигове през лятото, с много нови футболисти. Не успях да проведа подготовката, но това не е извинение за всичко, което се случи днес”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *