Костов: Искам привлекателен футбол

Споделете лесно и бързо тази публикация

 

Наставникът на Левски Николай Костов си е поставил за цел отборът да играе красив и ефективен футбол. Това заяви самият той на пресконференция преди гостуването на „сините” в Търговище.

“Победите не са най-важното нещо за мен. Важни са, но не са най-важното. Трябва да подобрим играта си. Това е въпрос на време и работа. Не може Левски да побеждава по толкова неубедителен начин. Добре е, че досега под мое ръководство побеждаваме, но аз не съм прагматик. Обичам привлекателния футбол. Такъв футбол ни трябва, за да върнем феновете на стадиона. Травмите, които непрекъснато ни спохождат, също влияят на начина ни на игра. Двата лагера през зимата ще са достатъчни да направя играта на тима привлекателна. “, заяви Костов.

“Ще използвам най-доброто налично в мача с Търговище. Шюрд Арш е готов за игра, възстановен е и ще бъде на мое разположение. Мачът е от голямо значение за развитието ни. Няма да правим експерименти. Нямаме право на такива експерименти. Подценяване няма да има от страна на нашите играчи. Убеден съм в това. В такова състояние сме, че нямаме право да подценяваме никой. Теренът в Търговище ме притеснява, защото сме наясно, че е в лошо състояние и това изисква друга тактика относно владеенето на топката”, заяви специалистът по повод предстоящия двубой със Светкавица в последния за есенния полусезона 15-и кръг на „А” група.

„Мачът с Етър? Те са доволни от жребия и ние сме доволни. Дано стане добър мач. Ще бъде интересно, това е футболен град. Ако бяхме с противник от “А” група, щеше да бъде още по-тежко. Мисля, че ще продължим напред за купата”, заключи Костов по повод жребия за Купата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *