Лактима Балкан ще обогати празненствата във Велик

Споделете лесно и бързо тази публикация

 

 На 22 септември, във връзка с Деня на независимостта, Лактима Балкан ще зарадва децата и родителите в града със забавни и поучителни дейности, за да ги освежи и да популяризира пълноценното хранене.

 Предвидени са две основни инициативи, които са и в рамките на 20 годишнината на компанията.

Първата е детски празник, който ще се състои в четвъртък, 22 септември от 11:00 часа във Велико Търново в парк „Марно поле”.

На детска площадка „Азбукари” ще бъде организиран уъркшоп с игри, награди и много забавления. Хлапетата ще се радват на програма с водещ и ще печелят разнообразни подаръци и напитки.

Втората от инициативите ще се състои в същия ден във Велико Търново, между театъра и общината. Във времето от 14:00 до 20:00 часа там ще бъдат организирани лесни и забавни спортни игри, в които гражданите и гостите на града могат да се включат и да спечелят разнообразни награди. Водещ на събитието ще бъде звездата от „България търси талант“ Радослав Михов, който набра популярност и спечели публиката с индивидуалността си и непринудения си стил.

 В деня на независимостта всички участници ще празнуват заедно с Лактима и ще печелят свежи подаръци. На празника ще се проведат игри и забавни уъркшопи за малки и големи – хвърляне на топка в уголемени макети, хвърляне на куб с обозначени награди за най-малките, отговори на въпроси, свързани с млякото, както и много други. Най-запалените участници ще имат възможност да напишат своите пожелания към компанията, а най-добрите от тях ще бъдат публикувани в социалните медии.

Инициативите са част от политиката на Лактима Балкан да се грижи за развитието на града и неговото бъдеще. Освен предоставяните атрактивни възможности на хората за работа и за професионално развитие, компанията полага усилия децата да растат в по-добра среда и да се чувстват пълноценни жители на своя град.
Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *