Пике разказа как е свалил Шакира

Споделете лесно и бързо тази публикация

 

Защитникът на Барса Жерар Пике вече шест години е щастливо обвързан с поп дивата Шакира. Двамата имат и две деца – Милан на 3,5 години и Саша на почти 2 години. Пред камерата на TV3 испанският национал разказа как е свалил огнената колумбийка. Оказва се, че Шакира не се е дърпала много, цитиран от sportal.bg.

“За пръв път видях Шакира в Мадрид, където тя снимаше видеото за Waka, Waka преди Мондиал 2010 и аз поискал телефонния й номер. Тя пристигна в ЮАР преди нас, защото трябваше да пее на церемонията по откриването. Изпратих й съобщение с въпроса какво е времето там, защото нашият полет беше след няколко дни. Това е типичeн глупав въпрос, на който обикновено получаваш отговор от сорта на “Студено е, вземи си палто”.

Тя обаче ми изпрати дълго съобщение с подробно описание на промяната на температурата през деня. Помислих си, “Исусе това не е нормално!” Беше толкова детайлно, че си помислих, че в него има чувство на привързаност. Започнахме да си разменяме съобщения по време на шампионата, но единственият шанс да я видя бе на финала, защото тя пееше на церемонията по закриването. Казах й, че ако трябва да стигна до финала, за да я видя, аз ще го направя. И това беше вторият път, в който се видяхме – след финала на световното.”

По онова време Шакира има сериозна връзка със своя мениджър Антонио де ла Руа, но след 11 години на любов и разбирателство зарязва всичко заради Пике. Няколко месеца по-късно – на 29 март 2011 година, певицата обявява официално, че с испанския футболист за заедно. Тя публикува снимка в социалните мрежи и написва: “Представям ви моето слънце”.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *