Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

Разкриха на каква възраст трябва да спрем да носим

 

Ако се вслушат в общественото мнение, известни поклонници на дънките като Джереми Кларксън и Мадона трябва незабавно да преустановят носенето им. Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват, че възрастта на която хората трябва да спрат да носят този вид панталони, е 53 години, пише в. „Дейли експрес“.Бившият водещ на предаването „Топ гиър“ Кларксън е на 56 години, а Кралицата на попа – на 58, припомня изданието.

Проучването на фирмата КолектПлъс, посветено на практиките на британците в носенето на дънки, разкрива колко трудно за мнозинството от тях е да открият идеалния чифт. Изборът затруднява повече жените. Дамите отделят двойно повече време за търсене на перфектните дънки – 8,5 дни срещу 4 дни за мъжете.Допитването показва още, че изборът на този вид облекло често е стресиращо преживяване. Шест процента от участвалите в анкетата 2000 души не крият, че до такава степен са били разстроени от невъзможността да открият идеалните дънки, че са плакали.

Обикновено поданиците на Нейно Величество пробват три чифта, търсейки дънките, които ще им паснат идеално. Един на всеки десет души се е „намъквал“ в шест или повече чифта, преди да се спре на перфектния. Въпреки отделеното за търсене време, 24 процента от британците признават, че така и не са намирали идеалните дънки. Тридесет на сто от анкетираните не крият, че в крайна сметка са се отказвали от възможността да се сдобият с лелеяния чифт.Късметлиите, които все пак са открили идеалните дънки, „залепват“ за тях. Проучването показва, че обикновено минават три години, преди жителите на Острова да предприемат следващото търсене. Един на петима британци чака пет години, преди да си купи нови дънки. Пет процента от анкетираните споделят, че носят любимия си чифт в продължение на десет години, преди да помислят за друг.Хората, които са открили съвършените дънки, обикновено ги обуват пет пъти, преди да ги изперат.

Любителите на панталоните от дънков до такава степен са привързани към тях, че ги носят почти навсякъде. Над една трета от участниците в допитването казват, че смятат дънките за подходящо облекло за театър. Една четвърт не виждат нищо нередно в това да се явят на вечерно парти с тях. Пет процента от анкетираните британци биха носили дънки на интервю за работа, на сватба или дори на погребение.“Изненадващо за нас беше да установим колко много хора смятат, че дънките са резервирани за по-младото поколение и че на 53 години човек трябва да се откаже от тях. Денимът е универсален плат, достъпен в толкова много стилове, което го прави неподвластен на времето и възрастта избор. Потвърждение на това е фактът, че 55-годишният Джордж Клуни заема трето място в класацията ни за най-вдъхновяващи мъже, които носят дънки“, казва Катрин Улф от фирмата, поръчала проучването.

Първенецът в списъка с известни поклонници на дънките е бившият футболен ас ДейвидБекъм, следван от актьора Даниъл Грейг. В Топ 10 намират място още Джордж Клуни, принц Хари, Джъстин Тимбърлейк, Том Хидълстън, Калъм Бест, Джереми Кларксън, Крейг Дейвид, Джуд Лоу.Сред вдъхновяващите дами, които носят дънки, са Мишел Кийгън, Шерил Коул, херцогинята на Кембридж Катрин, Виктория Бекъм, Риана, Майлин Клас, Кейт Мос, Кара Делевин, Ким Кардашиян и Кимбърли Уолш.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *