Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

Сектор „Б“ плаши с физическа разправа хората от БФ

 

Сектор „Б“ обяви постоянен протест срещу „безобразията на вредните, некомпетентни и корумпирани до мозъка на костите“ представители на Българския футболен съюз.Феновете на сините обаче намекват и за възможна физическа разправа с представители на БФС, която наричат „инциденти с пострадали“.От Националния клуб на привържениците (НКП) са недоволни от „подминатите дузпи“, „спорните отсъждания, „административните своеволия“, „хванатите съдии“, „изказванията на Лечков“, „тенденциозното наказание на Прохазка“ и „затварянето на очи за Моци“.

„Спорни отсъждания, подминати дузпи, измислени наказателни удари, спестени картони за противниците, безпрецедентни финансови наказания… Това са част от тенденциите, които публиката на „Левски“ от години наблюдава в поведението на БФС, в лицето на съдиите и Дисциплинарната комисия“, се казва в отворено писмо, публикувано на сайта на организацията.“Господа от БФС, намираме се в състояние на постоянен протест срещу вас, защото ви смятаме за вредни, некомпетентни и корумпирани до мозъка на костите. Формите на протест, които привържениците на „Левски“ познават, са разнообразни. Средствата – също. Някои от тях бяха демонстрирани на последния мач“, се казва там.

„Предупреждаваме ви, че ако произволът над „Левски“ от страна на БФС продължи, протестът на Сектор „Б“ ще се засили. Всяко едно административно своеволие от ваша страна ще бъде последвано от оглушителен тътен. Всеки хванат съдия ще бъде изпращан с оглушителен тътен. Всяко изказване в стил „Лечков“ ще бъде посрещано с оглушителен тътен“, твърдят още феновете.В края на писмото се прави открит намек за възможни „инциденти с пострадали“.“Тенденциозното наказание на един от основните ни футболисти – Роман Прохазка, ще доведе след себе си оглушителен тътен. Затварянето на очите пред своеволията на Моци ще има същия резултат. И ако това в някакъв момент доведе до инцидент с пострадали, затова ще сте отговорни единствено и само вие – ликвидаторите на футбола в България“, категорични са „сините“ фенове от НКП.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *