Синът на Цецка Цачева публикува емоционален пост

Споделете лесно и бързо тази публикация

 

Синът на Цецка Цачева – Румен Данговски, публикува емоционален пост във Фейсбук в подкрепа на майка си. Младежът, който е блестящ математик и следва в един от най-престижните университети в света, проговори в защита на майка си, която отнесе безброй нападки и обидни квалификации в последните седмици от президентската кампания.

Освен това тя вчера се разплака в ефира на БНТ. Младежът уточнява, че постът е собствена инициатива и нито Цецка Цачева, нито политическият й екип и щаб знаят за него. Ето го и пълният текст на публикацията:

„Казвам се Румен Данговски и съм единственият син на Цецка Цачева. Правя това обръщение с изричната уговорка, че е собствена инициатива. Нито майка ми, нито нейният екип, знаят. Правя го като син, и като мъж, за да подкрепя човека, който винаги е подкрепял мен. Писна ми от липса на политически аргументи. През последния месец чух доста гадости и безпочвени нападки: тя не била достатъчно красива, тя не можела да пее, никой не бил казал какви са качествата й, тя е жена (някои все още не могат да повярват, че България може да има жена президент!?). Всичкото това са глупости! Това не е шоу за развлечение. В неделя гласуваме за президент на България. Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации – умение, което е задължително в днешния свят. Цецка Цачева знае и да се забавлява. Винаги ще те посрещне с усмивка и ще те изслуша. Тя е страхотна майка, моята опора. Аз успях да завоювам мястото си в MIT – сред най-добрите университети в света. Аз се сблъсквам с трудни проблеми постоянно, не ме е страх да ги атакувам и решавам. Всичко това съм научил от любовта на майка ми и баща ми. Майко!, обичам те. Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони, нали?:) Приятели!, обръщам се и към младите българи, и към милите ни родители: моля ви, нека се предпазим от злобата. Нека да запазим добрината и човечността си и да упражним своето право на глас тази неделя. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *