Сцена под звездите – Новогодишен концерт в центъра на София

Споделете лесно и бързо тази публикация

18-а поредна година Българската национална телевизия и Столичната община организират Новогодишна нощ в центъра на София.
Концертът “Сцена под звездите”, който по традиция е на площад “Княз Александър Първи”, ще започне в 22.00 ч. тази вечер и ще продължи до 1.00 ч. на 1 януари, съобщават от БНТ.

Сега водещи на празничния спектакъл ще бъдат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Георги Любенов.

В програмата ще се включат едни от най-популярните български изпълнители, сред които Владимир Ампов-Графа, Поли Генова и “Studio 121” с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от “Jeremy”, групата “Тангра”, както и Берковската духова музика, ансамбълът “Български ритми” и други.

Всяка година “Сцена под звездите” обединява близо 20 000 българи, които посрещат заедно Нова година с празнична заря, музика и танци на площад “Княз Александър Първи”.

Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред телевизионния екран. Събитието е част от календара на културните събития на Столичната община. Празникът на открито отново ще се излъчи на живо в програмите на БНТ1 и БНТ Свят.

Полицията е предприела засилени мерки за сигурност. Тежки машини ще блокират подстъпите към площада, където ще бъдат изградени пропусквателни пунктове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *