Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Анджелина Джоли е съгласна да се засекретят документите за развода

Анджелина Джоли се съгласи с искането на Брад Пит да бъдат засекретени документите за делото по развода им и попечителството над децата. Актьорите се разделиха през септември миналата година и постигнаха съгласие за попечителство над шестте си деца през ноември. Малко след това станаха известни подробностите, че децата остават при майка си, а Брад Пит може само да ги посещава в присъствието на терапевт. През декември споразумението беше заверено от съдия и няколко дена по-късно Брад Пит поиска всички документи, свързани с делото, да бъдат засекретени, за да не се огласяват неща, които могат да навредят на децата.

Анджелина Джоли се е съгласила да не се разгласява и всяка бъдеща информация по делото.

Брад Пит твърдеше, че адвокатите на Анджелина Джоли се опитват по всякакъв начин да го злепоставят и тя не взима присърце благополучието на трите им момчета и трите им момичета.

Актьорът беше оправдан от ФБР и от Службата за защита на децата в Лос Анджелис по обвинението за проявено насилие спрямо сина им Мадокс по време на полет от Париж до Лос Анджелис, станало причина за развода.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *