Луд преряза гърлото на майка си с кухненски нож

Споделете лесно и бързо тази публикация

41-годишен син преряза с кухненски нож гърлото на майка си в санданското село Левуново. Кръвопролитието станало около 20 ч в петък в къщата, където живеели 66-годишната Стоянка Голова и синът ѝ Красимир. Двамата се скарали и синът грабнал ножа. Нахвърлил се върху майка си, повалил я на леглото и прерязал врата ѝ. Малко след това осъзнал какво е извършил и отишъл в дома на свой роднина, на когото разказал всичко.

Братовчедът се обадил на тел. 112. Криминалистите открили на мястото окървавения нож. Синът е задържан първо за 24 часа, но прокуратурата му е удължила ареста. Той отказва обяснения, коментираха разследващи.

Предстои медицинска експертиза да установи състоянието на Красимир по време на убийството. Разследващите уточняват и каква е причината за агресията на мъжа, който е безработен. Според запознати той има психични проблеми от години. Лежал е в психиатрия, но след това не е пиел хапчетата си редовно. Заболяването му напоследък се задълбочило, разказаха хора от селото. Понякога буйствал, но в други моменти бил много кротък – затварял се в себе си и обикалял из селото, по нищо не личало, че е агресивен.

Преди няколко години починал бащата на Красимир и той живеел сам с майка си. “Личеше, че има някакви психични проблеми, но никой не е допускал, че може да посегне на майка си”, каза съседка. Майката се грижила непрекъснато за него, тъй като се прехранвали от пенсията ѝ. Жената не се е оплаквала, че е тормозена от Красимир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *