Драгомир Стойнев: Имаме идеи и визии за управлението на страната

Споделете лесно и бързо тази публикация

„Като ГЕРБ нямат визия за политика, прибягват към епитети. Това е характерно за премиера в оставка Бойко Борисов. Но не след дълго обществото започва да му продължава”, коментира пред NOVA Драгомир Стойнев – депутат от БСП.

„Влизаме със самочувствие. Имаме идеи и визии за управлението на страната и сме готови да ги осъществим. Желанието ни е да има по-голяма справедливост, базирана на добра икономика”, добави той.

Стойнев заяви, че за година е отбелязан огромен срив в инвестициите.

„Ще искаме образованието да бъде вързано с икономиката. Трябва съвместно с българският бизнес да се изготви програма и да се определят професиите, които са необходими за българската икономика в следващите 5 до 10 години и те ще бъдат изцяло безплатни за студентите”, каза още депутатът от БСП Драгомир Стойнев.

По думите му БСП има програма както за по-добра икономика, така и за младите родители.

„Всеки млад български предприемач до 35 години няма да плаща данък, ако до 2 години създаде минимум 5 работни места и направи 150 000 лева годишен оборот”, коментира депутатът от БСП Драгомир Стойнев.

За младите семейства  БСП готви още една програма – да се опрощават по 50 лева от Данък общ доход на работещите родители.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *