Борисов мобилизира партията – целта е победа на изборите

Споделете лесно и бързо тази публикация

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра министрите си от втория си кабинет и депутати на среща в партийната централа. В профила си във фейсбук той публикува 3 снимки, придружени с краткото обяснение: “Подготовка за изборите”. Снимките първоначално са публикувани от гербера Александър Ненков.

Същите фотоси могат да се видят и в профилите на ексминистърката на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и вече бившите депутати Делян Добрев и Десислава Атанасова.

Определената още в първия кабинет “Борисов” като тежката артилерия Десислава Атанасова е написала: “Истинската мяра за един екип е постигане на целите, които си е поставил. Ние сме Герб! Целта е победа!”.

Лиляна Павлова също обявява, че подготовката за изборите е започнала с пълна сила. Тя споделя, че с колегите й са обсъждали приоритетите за новата им управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори.

Най-словоохотлив се оказа Делян Добрев. Той също обяснява, че с колегите му работят усилено върху стратегията на ГЕРБ за предстоящите избори. От неговия пост става ясно, че герберите са осъдили най-важните приоритети, които ще заложат в управленската си програма. По думите на Добрев за продължаване и разгръщане на най-добрите политики се разчита на експертния потенциал, с който ГЕРБ разполага.

Ще се заложи и на лични срещи с хората, както и досега. “Вслушваме се в мнението както на партийните структури в страната, така и на гражданското общество. Чака ни много работа, но вярвам, че заедно ще успеем”, категоричен е Делян Добрев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *