Ралица Христова с Гран-При от “Път към славата”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Поп певицата Ралица Христова спечели поредно музикално отличие. Изпълнителката грабна Гран-При по време на 5-ия Национален конкурс “Път към славата”, който се проведе в Културен дом “Средец” в София.
Ralitsa_1384252691638991

18-годишният талант, който има подкрепата на Combat Promotion, пребори конкуренцията от цялата страна с изпълненията си на песента на Бионсе I Care и “На баща ми” на Искра Милкова. Пред гласовите данни на тийнейджърката от Габрово се прехласна и Етиен Леви, който беше сред оценяващите в конкурса.
Ralitsa-9902080590019
Combat Promotion плътно следи и подкрепя развитието на младата изпълнителка. В най-скоро време промоутърската компания ще представи Ралица Христова и на престижния световен музикален конкурс Euro Stars 2017 в Малта.

Ралица Христова се занимава професионално с музика от 5 години, като е печелила множество конкурси за млади таланти, а скоро ще запише и своята първа авторска песен – голямата награда, която получи от “Път към славата”. Изпълнителите, от които Ралица се учи са Бионсе, Марая Кери и Адел. В момента тийнейджърката завършва средното си образование в Априлската гимназия в Габрово, където учи история. За бъдеще смята да съчетава музикалните си изяви с право.
“Искам да стана адвокат, тъй като тази професия ми харесва. Разбрах го, понеже в гимназията имаме и часове по право и се увличам по него”, разказа красавицата. Сред любимите й занимания е и фотографията. Не само обича да позира, но и да снима, родителите й имат студио и затова често влиза зад и в кадър.

Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *