Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Най-четени

Йоргос Мазонакис ще зарадва дамите у нас на 8 март

Йоргос Мазонакис, една от най-големите звезди в Гърция, за първи път ще гостува във Варна на 8 март. Темпераментният изпълнител, когото гърците наричат Бог на музиката, пристига в морската столица с още 15 атрактивни музиканти за нощен спектакъл в Двореца на културата и спорта. Началото на запомнящото се шоу е 19.30 часа, а организаторите обещават партито да продължи поне до полунощ. Публиката по света винаги е впечатлена от концертите на Мазонакис, които са гарнирани с много технически ефекти, сценични костюми и хитови изпълнения.

Всички фенове ще имат възможност да ползват баровете с алкохол и безалкохолни напитки на входовете на залата, а най-големите почитатели на гръцката музика ще могат да се забавляват и да празнуват в непосредствена близост до сцената на ВИП маси, заредени с отбрани глезотии.

Темпераментният Йоргос Мазонакис е роден и израснал в Никеа, Атина. Повечето му албуми бързо се катерят в класациите и стават известни като „златен“ или „платинен“. Безброй са изявите на Мазонакис по целия свят, а концертите му всеки път са неповторими. Любимец е на публиката в Германия, Кипър, Австралия, Англия и САЩ, в Гърция диктува модата на нощния живот повече от 15 години.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *