Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Конкурсът Lady Universe събра красавици от близо 30 държави

Преди броени дни се проведе последната финална вечер на един от най-елитните световни конкурси за красота – Lady Universe. Заключителната гала церемония събра елита на столицата, на която водещи бяха очарователната Боряна Баташова и популярния Теодор Тодоров – Тео, които в последните години са едни от най-предпочитаните лица за модни събития и конкурси в страната.

Теодор Тодоров – Тео често влиза в ролята на водещ на различни събития, сред които “Мис Свят – България” и няколко пъти на Sofia Fashion Week – най-голямото модно шоу в страната, като през март отново ще бъде на сцената на модната седмица в София. И продължава да бъде разпознаваемо име.
16819456_723820754445754_1095356875462757168_o
Конкурсът Lady Universe, които се организира от Цвети Разложка, събра в столицата десетки красавици от всички краища на света, за да представят страните си и най-красивата да спечели короната. Събитието се превърна в истинска перла в короната на нощна София, а украинката Наталия Власенко бе обявена за победителка с пълно единодушие от страна на журито и бурните аплодисменти на публиката.

Тео бе водещ и на вечерта на “националните костюми и нации”, която също бе част от конкурса Lady Universe. Тогава уникалните претендентки за титлата се представиха в национални костюми, като оставиха гостите без дъх от красотата си.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *