Цветан Цветанов : На 3 март трябва да сме обединени и да отдадем почит на достойните българи, загинали за свободата на България

Споделете лесно и бързо тази публикация

3 март е денят, в които всички трябва да сме обединени и да отдадем почит на достойните българи, загинали за суверенитета и свободата на България. Това каза за Радио „Фокус“ Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията в 1 МИР Благоевград и 4 МИР Велико Търново за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

„На празници като днешния никога не трябва да говорим за политически партии, а трябва действително внимателно да си прочетем историята, да съхраним историята си и да могат децата ни да се гордеят с това, което са направили нашите деди – всички тези загинали достойни българи и разбира се, всички чужденци, които са се борили за свободата на България“, каза още Цветан Цветанов.

Той заяви, че в дни като днешния може само да бъдем солидарни към решаването на проблемите, които стоят пред всички. „И когато говорим за бежански вълни и миграционен поток, ние трябва на първо място да бъдем българи, след това да сме част от силна и обединена Европа, и разбира се, да си запазим духовността и националния суверенитет, а това може да го направим, когато сме обединени и когато сме заедно“, подчерта Цветанов. По повод днешния национален празник Цветан Цветанов пожела на всички българи да бъдат здрави, да загърбим противопоставянето и личните нападки, защото страната ни се нуждае от най-ценното – да запазим духовността.

„Нека всички през днешния ден да отдадем почит на достойните българи, които загинаха за суверенитета и свободата на България“, апелира Цветанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *