Има дата и тийзър за премиерата на Game of Thrones

Споделете лесно и бързо тази публикация

Зимата се ориентира към приключване, което значи че е време да се готвим не само за повече занимания на открито, но и за излизането на поредния сезон на култовия сериал Game of Thrones. За да не пропуснем случайно този важен (както за разпространителите, така и за зрителите на филма) момент, авторите на сериала откриха официално и голямото „подгряване“, като публикуваха постер и първи видео тийзър за новия 7-и сезон на поредицата.

За постера, уви, не можем да кажем кой знае какво освен, че не дава почти никаква информация. Ако постерите на предишните сезони все пак съдържаха някакви намеци за сюжета (например с изображения на персонажите), то сега авторите явно ни предлагат да се отдадем единствено на фантазията си. Всъщност новият постер ни намеква единствено, че ни чака огън и лед. Не че това е нещо особено ново, като се има предвид, че ТВ сериалът е базиран на серията романи „Песни за лед и пламък“. Но пък, от друга страна, това може и да е намек за някаква рзвръзка. Или за предстояща схватка между драконите на Дейенерис Таргариен и белите зверове на Краля на нощта.

За съжаление, минимум информация намираме и във видео тийзъра за новия сезон на сериала. Тук все пак авторите намекват за падането на всички „велики домове на Вестерос“, които водят борба за „Железния трон“, както и за „единствената война, която има значение“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *