Шокиращи подробности за извратеняка педофил Сава

Споделете лесно и бързо тази публикация

Нови разкрития излязоха наяве днес за бруталната гавра на педофила Сава Д. с малолетно момиче. Извратенякът изнасилвал доведената си дъщеря в продължение на два месеца от април до юни м. г. Тогава момичето нямало навършени 14 години, съобщава “Флагман”.

35-годишният Сава принуждавал девойката да прави секс с него насила, като я бутал с ръце и така я карал да легне на леглото. После разтварял краката й, лежал върху нея и я притискал с тежестта на тялото си. Сава държал ръцете на момичето към леглото и ги стискал. Веднъж дори стиснал жертвата си толкова силно за врата, че я насинил. Притискал още гърба на детето към леглото. Но и това не било достатъчно за изверга и той заплашил малолетната девойка, че ако каже на някого за гаврите, ще я намери и ще зареже майка й, разкриха от прокуратурата.

Сава няколко пъти поиска да излезе на свобода в последната половин година, но бургаските магистрати отхвърлиха жалбата му. Тъй като по време на бруталното престъпление, жертвата е била малолетна, насилникът може да отнесе от 10 до 20 години затвор.

Делото срещу педофила Сава Д. в Бургаския окръжен съд е насрочено за 23-ти март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *