25.07.2024

През почивните дни температурите ще се повишат. Слънцето и облаците ще се редуват, слабо ще превали на много малко места. В събота и неделя температурите ще се повишат и в двата дни ще бъдат между 15 и 20 градуса.

Новата седмица ще започне с топло и предимно слънчево време. Дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат между 17 и 21 градуса. Минималните температури също ще се повишат и ще бъдат между 7 и 9 градуса.

Във вторник – 21 март, ще бъде още по-топло и слънчево над цялата страна. Максималните температури ще достигат в много места 22 градуса, за София около 19 градуса. В сряда – 22 март, ще остане топло, но ще започне да се заоблачава, като не е изключено на места в Западна България да превали дъжд. Температурите ще останат високи – отново до 22 градуса, за София около 19 градуса.

В четвъртък – 23 март, над страната ще бъде предимно облачно, с температури около 17-19 градуса, в София около 17 градуса. Отново на места ще превали дъжд. В петък – 24 март, ще има разкъсана облачност, като по-значителна ще бъде над Източна България. Температурите ще достигат до около 20 градуса, ще бъде по-хладно само по Черноморието – около 13-14 градуса.

В събота и неделя – 25 и 26 март, ще има разкъсана облачност, с превалявания на места. Температурите ще останат приятно топли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *