Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Политика

Борисов: Предизвикахме предсрочни избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ

Предизвикахме предсрочни избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ, заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на конгреса на ЕНП в Малта. По негови думи по време на управлението на ГЕРБ страната е била стабилна и показателно за това са добрите резултати, постигнати от съвместната работа между страните в Европейския съюз.

„Победата на ГЕРБ има голямо значение за Европейския съюз. Сега е много модерно да се говори срещу ЕС и да се обяснява колко е лош. Действително Европа е нашият дом. Вие сте нашето семейство и най-доброто място за живеене в света. Да спрем да се самобичуваме и да изтъкваме своите недостатъци“, посочи Борисов.

Според него Европейският съюз се е справил прекрасно с финансовата криза и даде пример с Гърция.

„Едно нещо ще кажа, което считам, че е много важно. Ние сме на границата с Турция и с Черно море. България имаше най-добре защитената граница в Европа. При влизането в съюза това се промени, бяхме принудени да я махнем. Сега я изградихме отново, благодарение на отпуснатите средства от ЕС. Сега отново имаме най-сигурната граница“, заяви лидерът на ГЕРБ

„Нека мигрантите да ги държим далеч от нашите граници, в зоните за сигурност, а тези, които идват да минават само през официалните гранични пунктове. Това го говоря от 2-3 години и съм убеден, че е правилното решение“, каза още Бойко Борисов.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *