Фенове на “Левски” поискаха оставки и спиране на делото срещу Стоилов

Споделете лесно и бързо тази публикация

Националният клуб на привържениците на “Левски” (НКП) публикува декларация, в която иска оставката на изпълнителния директор на сините Диана Иванова, както и на нейния предшественик Константин Баждеков.

Повод за острото изказване са проблемите между клуба и бившия му треньор Станимир Стоилов. Специалистът подаде жалба в лицензионната комисия, защото има финансови претенции към “Левски”, докато сините пък заплашиха Стоилов със съд.

Привържениците се обявиха категорично против решаването на проблема в съд и поискаха да знаят по чия вина се стига до казуса с бившия треньор на тима.

“Именно въпросните двама (Иванова и Баждеков) са участвали в изготвянето и подписването на двата договора с г-н Станимир Стоилов. С действията си тогава и сега те превръщат “Левски” в синоним на некоректен и лъжлив партньор. Категорично се обявяваме ПРОТИВ предприетите действия от страна на ФК “Левски” и завеждането на съдебен иск срещу една от легендите ни Станимир Стоилов. Това е срамен, недопустим и петнящ името на клуба акт”, пише в декларацията на НКП.

Според феновете за пореден път ръководители на “Левски” демонстрират “неадекватни, непоследователни и противоречащи на синята идея действия”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *