Алфредо Торес и Яна Овчарова заснеха горещо видео

Споделете лесно и бързо тази публикация

Поп певицата Яна Овчарова и латино танцьорът Алфредо Торес заснеха атрактивно видео към съвместното им парче „Мучо горещо“, в което Алфредо се изявява и като рапър.
Яна и Алфредо

В клипа темпераментният кубинец обучава синеоката изпълнителка в тънкостите на латино танците, а след това двамата превземат дансинга на известен столичен клуб с луда фиеста. Яна си признава, че за първи път танцува латино, но толкова се запалила, че смята да продължи с уроците в залата на Алфредо. Красавицата, която е висока цели 176-сантиметра признава със смях, че на моменти й се налагало да прикляка леко, за да не се извисява над него, защото била и на токчета.
Яна и Алфредо клип 2

Режисьор на огненото видео е талантливият кадър на НАТФИЗ Тосен Рамар, като в него участват и професионални танцьори от танцовия клуб на Алфредо. Яна е щастлива, че клипът е напълно в синхрон с настроението на песента и макар, че им се наложило да снимат 3-4 дена, всички останали доволни ог крайния резултат. Това е четвъртата авторска песен на младата изпълнителка, като текстът и видеото към нея са изцяло в духа на летните емоции и лудите купони, които идват с горещото време. Яна и Алфредо ще представят музикалната им колаборация и клип на живо пред публика в клуб „Ла Кубанита“ на 11 април.

Снимки „КИА фотографи“

Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *