Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Общество Политика

Бивш модел е най-красивото острие на БСП в парламента

25-годишен бивш модел със 7 години опит в политиката е най-красивото острие на БСП в парламента, съобщи NOVA. Теодора Халачева от Пловдив работи в централата на столетницата в града. Започнала като стажант на 18-годишна възраст. Тя е най-младият общински съветник в местния парламент в Пловдив.

Сред най-близките си хора няма членове на партии. „Никога дори не сме говорили за политика и не сме коментирали пристрастията си“, признава красивата народна избраничка. За себе си разказва, че участва в редица благотворителни инициативи, дори помага на дванадесетокласници в подготовката им за матурите.

„Много хора ме питат дали отивам на училище или в Народното събрание. Смятам, че няма по-добър защитник на интересите на младите хора от един техен връстник“, каза Теодора. Тя споделя, че симпатизира на Корнелия Нинова. „Тя е страхотна жена, която върна живота в БСП“, коментира Теодора и смята, че социалистическата партия е взела своите поуки от управлението на кабинета „Орешарски“.

За изявите си като модел младата жена споделя, че е участвала в „Мис Пловдив“ за забавление заедно с приятелки. „Разчитам хората да оценят моята работа, а не външния ми вид. Смятам, че снимката ми по бански не описва мен като активна личност, но не се притеснявам от нея“, категорична е тя.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *