Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат

Споделете лесно и бързо тази публикация

Американският актьор, сценарист и режисьор Бен Афлек се развежда със съпругата си – актрисата Дженифър Гарнър, съобщава TMZ. И двамата се отказаха от претенции по въпроса за разделянето на съвместната собственост и родителските права.

Тe са се договорили заедно да продължат да възпитават трите си деца. Въпросът за издръжката на майката оставена отворен и ще зависи от решението на съда. Афлек и Гарнър обявиха решението си да се разделят през юни 2015 г. Преди сватбата те не са сключили предбрачен договор. Това означава, че придобитото имущество по време на брака може да бъде разделено поравно. Афлек и Гарнър сключиха брак през 2005 година. Те имат три деца, най-малкият – Самуел, е роден през 2012 година.

Според съобщения в медиите, актьорите са решили да се разведат главно заради пристрастяването към хазарта на Афлек, той обаче отрича тези твърдения. В средата на март той обяви, че той преминава курс на лечение за зависимост от алкохол, от каквато страда от дълго време. Афлек е бил лекуван от алкохолизъм, през 2001 г. той е преминал 30-дневен курс на лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *