„Софийска вода” ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Споделете лесно и бързо тази публикация

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 април, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Козлодуй“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Козлодуй“ от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до ул. „Цар Самуил“ и по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цветан Минков“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Родна песен“ до ул. „Глас народен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Геле Китов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *