Братя Пулеви с престижна номинация за спортния център в София

Споделете лесно и бързо тази публикация

Индустрията от високия клас с отличия през май в София

Едно от бижутата на София, в което може да срещнем не само български шампиони, но и светила от световната спортна сцена – спортен център “ПУЛЕВ”, получи заслужена номинация от третото издание на годишните награди за Лайфстайл – отличия за по-добро качество на живот, здраве, красота и свободно време. церемонията ще се състои на 10 май 2017 от 20 ч. в Best Western Hotel Expo.

Модерното съоръжение се простира върху 1000 кв. м., които включват боксова зала, фитнес, кондиционна зала, спа зона и зона за рехабилитация. На разположение на трениращите в „Спортен център Пулев“ е опитен и професионално подготвен екип. Освен боксови тренировки, екипът на центъра организира различни групови занимания по пилатес, йога, канго джъмп, балет, латино и народни танци. Центърът е домакин на периодично организирани спарингови срещи между деца, които се занимават с бокс, от цялата страна. Организират се срещи на успели и опитни бивши и действащи спортисти за обсъждане на идеи за развитие на спорта в България. Разполага и с отлични възможности за семинари и различни видове спортни събирания. Инвестицията в „Спортен център Пулев“ надхвърля 1 милион лева.

Тържествената церемония на VIP LifeStyle Awards 2017 ще отличи водещите участници в Лайфстайл индустрията в България, което дава възможност за развитието на националните и международни отношения за бизнес комуникация и партньори.

През 2017 г. спечелилите награди ще бъдат избрани в следните категории: НАЦИОНАЛНА ЛУКСОЗНА МАРКА, МЕЖДУНАРОДНА ЛУКСОЗНА МАРКА, ЛУКСОЗНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, Бутиков РЕСТОРАНТ, БУТИКОВ ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН GOLF CLUB, Луксозен интериор DESIGN STUDIO, ЛУКСОЗЕН УЕЛНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН ФИТНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН SPA САЛОН, ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, Esthetic CLINIC, МОДЕН ДИЗАЙНЕР, ЛУКСОЗЕН БУТИК – мъжка/дамска мода, ЛУКСОЗЕН SWIM & WEAR БУТИК, ЛУКСОЗНИ БИЖУТА & АКСЕСОАРИ, ЧАСТНО БАНКИРАНЕ, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА, СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, NIGHT CLUB, ЛУКСОЗЕН YACHTING, КАЗИНО, КЕТЪРИНГ УСЛУГИ и други.

Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. През 2015 и 2016 г. почетните плакети и статуетки бяха връчени от ресорни депутати и министри.

Носители на наградите през 2016 г. баха: Създателят на първия български болид Sin Cars Росен Даскалов, футболната легенда Христо Стоичков и събитието за 50-ия му юбилей, Ню Билдинг Пропърти в категория Луксозно строителство. Емблематичните хотели Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също бяха отличени от LIFESTYLE Awards 2016, както и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“. Замъкът в Равадиново и българският моден бранд SI AMORE, регистриран в Швеция като международна марка също получиха престижни статуетки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *