Валя Балканска и Нели Петкова ще зарадват безплатно гостите на “TABIET”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев ще зарадват БЕЗПЛАТНО феновете на автентичната българска музика в последния ден от кулинарно-музикалния фестивал „TABIET”- Възраждане в София. Известните изпълнители ще излязат на сцената на 1 май, а софийското издание на “TABIET” ще се проведе от 28 април до 1 май в парк „Възраждане”.
Valyabalkanska

Както вече ви съобщихме на 28 април гостите на събитието ще имат възможност да слушат отново БЕЗПЛАТНО Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи нестандартни рецепти.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET”, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май) и Пловдив (18-21 май).

IMG_2648
Фестивалът е добра възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
“TABIET” е не просто фестивал! “TABIET” е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.
Очаквайте ексклузивна информация за останалите звезди, които ще се включат в отделните издания на “TABIET” – кулинарен фестивал.

Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *