Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Политика

Борисов: В БСП има битка между червените олигарси и кой да надделее в партията

„В БСП има битка между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията. И балансът е много труден“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира скандала около срещата на главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Борисов днес сутринта бе в Бургас, за да инспектира заедно с кмета Димитър Николов южния пътен обход на морския град и строежа на „Арена Бургас“.

Според лидера на ГЕРБ, БСП са изсипали огромни пари за президентските и парламентарните избори. Социалистите обаче още не можели да изживеят загубата.

„Разпределени са постове, поети са много ангажименти и ние го разбираме по това как се тресат много хора от нерви“, добави още Борисов.

Борисов бе запитан и за проблема с урана във водата в Хасково. Лидерът на ГЕРБ каза, че от 46-та година на миналия век в България са добити „по време на управлението на социалистическата партия над 17 600 тона уран от недрата на земята“.

„Ако сега се казва, че е опасно, то през времето на урановите мини, през времето на 17-тия, 20-тия и 30 конгрес на социалистите какво е било!? Хич не им отива да употребяват такива думи като „Чернобил“, тъй като пак тази партия скри от хората за аварията в Чернобил“, добави още Борисов.

Той каза, че от 76 кладенеца само един е с повишено съдържание. Борисов добави, че може само да обещае, че след като бъде сформирано правителство, ще се осигурят пари за нов кладенец и нов водопровод, за да се реши проблемът.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *