Кобрата: Очаквам пълна зала в София, надявам се да победя

Споделете лесно и бързо тази публикация

Кубрат Пулев се подготвя в Германия за поредния си мач, който е следващия петък, 28 април, срещу Кевин Джонсън в „Арена Армеец“.

„В спарингова седмица съм и смятам, че съм подготвен. Джонсън е опитен боксьор, който винаги може да поднесе изненада и не се знае. Затова съм подготвен за 12 рунда. Нигериецът не беше подготвен, но не беше никак удобен”, заяви пред NOVA Пулев.

„Очаквам пълна зала в София. Очаквам да стане грандиозно шоу. Надявам се да победя безапелационно. Не мога да се съобразя с интереса на публиката колко рунда да бъде, защото си е опасно. Но противникът е сериозен“, сподели Кобрата.

Той коментира и живота си в Берлин.

„В никакъв случай не съм берлинчанин. Изкарвам тук подготовката си за мачовете, поне по два-три месеца. Треньорът ми е тук, всичко е тук. Тук мога да се почувствам по-уединен. В Германия е по-уредено и по-дисциплинирано. Случват се и тук скандали, по-умерени. И тук се сбиват и се стрелят. Просто тук не им дават такава гласност. Новините тук се занимават с по-друг тип информация“, заяви Кобрата.

„За мен атентатите са продиктувани от световната политика. Те не са просто ей така. Това са много добре обучени хора, които са доста над терористи. Когато не съм в България, по-малко гледам българска телевизия, някои неща ми бягат. Берлин е хубав град, тук има ред, закони и наказуемост, законите се спазват. Виждате тук българското знаме колко е мъничко, сложили са мой плакат до българското посолство. Има хотел „Кубрат“, но хотелът не е мой, той е на българското посолство. Кръстили са го на „Хан Кубрат“, наемателят се казва също Кубрат, той го държеше 20-30 години. Сградата е на посолството, но не функционира хотелът. България губи по 35 000 евро. Нарочно го спряха, защото някой има апетити към него. Ако аз го стопанисвах, нямаше да е така. Предложих на посланика. Мрънкаха…“, заяви Пулев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *