5-годишно момиченце изчезна в Търговище

Споделете лесно и бързо тази публикация

5-годишно момиченце изчезна в центъра на Търговище вечерта в петък и издирването му продължава и в момента. Цялата полиция, пожарни и десетки граждани, вдигнати по тревога от стряскащата новина, са по улиците. Таксита и лични коли обхождат улиците. Граждани с фенерчета претърсват и коритото на реката.

Официална информация не беше пусната, но в социалните мрежи хората съобщиха името на момиченцето. Изчезнало е около 20,30 часа, или тогава е подаден сигналът, но за станалото се разчу към 23 часа. Детето е било с розово яке и син клин. Косата му била на плитка. Последно било в района на банка ЦКБ срещу кафе Галиано, където се разхождало с майка си и в един миг изчезнало. Бащата бил в чужбина. В Търговище нямали баби и дядовци или близки, при които да е отишло.

Полицията преглежда записите от камерите от общинската мрежа, които са по протежение на централната градска улица. И униформените са в шок, защото Търговище е спокоен град и това е извънредно положение за всички.

Гражданите докладват хода на издирването от различни улици и квартали, а в търсенето се включват все повече хора. Те си звънят по телефоните, будят съседи и излизат по улиците. Всички се молят момиченцето да се намери невредимо скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *