Уникалният фестивал Tabiet зарадва хиляди софиянци

Споделете лесно и бързо тази публикация

Валя Балканска и Нели Петкова закриват днес шоуто в парк „Възраждане”

Уникалният кулинарно-музикален фестивал Tabiet – Възраждане зарадва хиляди софиянци с безплатни концерти и невероятните скари на Samer Grill House, Котилото, Чевермето и Momento и млечните продукти на мандра Опицвет. Бирата се лееше на корем благодарение на марките на Биндинг България и Биротерапия – Радебергер, Даб, Шоферхофер, Клаусталер, Естрея, Бернард, Регент, Приматор, Клостер Шайерн и Хасен.

Старт на шоуто в петък даде Николай Славеев, който вдигна гостите на крака с невероятните си фолклорни изпълнения. Гъмзата и неговото брас шоу удариха в земята феновете, които дълго след края на концерта се редяха за снимки и автографи със звездата.

Страстите в сръбската съботна вечер разпали сексапилът на Душица Грабович, а невероятният Драган Коич – Кеба отново бе на познатата си висота и остави без дъх хилядите в парк „Възраждане”.

Гръцката вечер стартира с Люси и Андреас, а Митош Йоанидис, заменил в последния момент Диогенис Франсанас, който не пристигна в София заради здравословен проблем, изпълни на висота някои от емблематичните хитове на гръцката музика.

Страхотни кулинарни презентации направиха двама от най-добрите български готвачи – Иван Звездев и Жоро Матев.

Видеоклипове от Tabiet-Възраждане вижте тук:
https://www.facebook.com/TabietFest/publishing_tools/?section=VIDEOS&source=videos_hub&refSource=videos_hub

www.youtube.com/channel/UC_ekVGyRJZHLvzFbIo-qJRA

Сники: Златина Коцева
Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *