Премиерът назначи трима зам.-министри, двама от тях – стари

Споделете лесно и бързо тази публикация

Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на трима заместник-министри в две министерства, съобщиха от правителствената информационна служба.Кирил Ананиев, който заемаше поста на служебен министър на финансите, остава в екипа на министър Владислав Горанов като негов заместник. Като такъв е  преназначена и Маринела Петрова.

В Министерството на образованието и науката пък за заместник-министър е назначена Таня Методиева-Михайлова. От 2004 година тя работи в Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М. В. Ломоносов“, където последователно заема длъжностите учител, помощник-директор и директор.

Завършила е „професионална педагогика“ в Техническия университет в София, от където придобива и квалификацията „машинен инженер – автоматизатор“.

По-рано днес стана ясно, че трима областни управители- на Варна, Хасково и Смолян, които бяха сменени от служебния премиер Огнян Герджиков, най-вероятно ще бъдат върнати от Бойко Борисов на постовете. Днес парламентът освободи като депутати от ГЕРБ Стоян Пасев, Станислав Дечев и Недялко Славов и те ще се. Те бяха част от бщо 21 областни управители, които Герджиков махна, когато дойде на власт, макар и само за няколко месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *