Братя Пулеви и Атанас Вилнер са сред главните герои в нощта Лайфстайл Оскарите

Споделете лесно и бързо тази публикация

След световна награда за иновации Дормео очаква още статуетки

Носителите на световни шампионски титли – братята Кубрат и Тервел Пулеви ще бъдат специални гости на церемонията VIP LIFESTYLE Awards 2017, която ще отличи постиженията на лайфстайл индустрията у нас, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Събитието ще се състои на 10 май 2017 г.. в Best Western Hotel Expo, а шампионите получиха номинация за Спортен комплекс на тяхната зала Пулев.

Призовете ще бъдат връчени от изпълнителния директор Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, новоизбрани депутати от управляващата коалиция, председатели на браншови организации, медийни партньори и други.
Сред главните герои на вечерта е автомобилен дизайнер № 1 не само у нас Наско Вилнер – тунинговал най-скъпите коли света, брандове със световни постижения и награди от международни форуми.

Един от най-популярните брандове у нас – Дормео, също става част от престижното събитие и то дни след голямата награда за иновации в Хамбург, която технологията Октаспринг® спечели – това е най-голямото признание при иновациите в интериора на самолети и е голяма стъпка напред в разширяване на приложението й. Прототипът на пасажерската седалка за самолети е разработена от Vanema в партньорство с други лидери в индустрията. Така след световни награди и признание хибридната иновацията при матраците Дормео Еър Селект Плюс II, заслужено се нарежда сред кандидатите за Лайфстайл Оскарите. Той съчетава 4 технологии в един матрак – Октаспринг® пружини, покет пружини, мемори пяна и блок пяна.

Уили Поуп е създател на Октаспринг® технологията. Дормео Еър Селект Плюс II е с 15 години гаранция и 60 дни тест период.

Звезда в музикалната програма на церемонията ще бъде народната певица Поли Паскова, която е в разгара на своето национално турне. Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *