Къде и кога няма да има вода в София на 11 май

Споделете лесно и бързо тази публикация

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Борово“ жк. „Борово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“, ул. „Пирински проход“, ул. „Ястребец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родопски извор“ ъгъла с ул. „Борово“.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Ген. Стефан Тошев“ жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дойран“, бул. „Гоце Делчев“, ул. „Хубча“, ул. „Пирински проход“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирински проход“ ъгъла с ул. „Ген. Стефан Тошев“.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарни хидранти на бул. „Варна“ кв. „Вердикал“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Вердикал“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Вердикал“ на площада.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран и водомерна ул. „Тъжа“ вилна зона „Косанин дол“, ул. „Роса“ вилна зона „Градището“, община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Градището“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралица“ ъгъла с ул. „Младежка“.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Десислава“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Орешарска“ от  ул. „Герганица“ до ул. „Севстократор Калоян“, ул. „Скакавица“
ул. „Десислава“ от ул. „Герганица“ до ул. „Севстократор Калоян“
ул. „Байкал“ от ул. „Герганица до ул. „Десислава“ , ул. „Терелик“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Герганица“ ъгъла с ул. „Орешарска“.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Юндола“ от ул. „Георги Пеячевич“ до ул. „Велчо Атанасов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Георги Пеячевич“.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летец“ кв. „Доброславци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Доброславско шосе“ от ул. „Уршак“ до ул. „Монова могила“
ул. „Бяла земя“, ул. „Градище“, ул. „Типченица“, ул. „Гардения“, ул. „масларска“, ул. „Шумка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. 79 вилна зона „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 79

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“ ъгъла с ул. 79.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Перуника“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“
ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Троянски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Троянски път.
На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ковачка“ кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Боримечката“, ул. „Ковачка“, ул. „Бързачка“, ул. „Баба Тонка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боримечката“ ъгъла с ул. „Ковачка“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *