Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Общество

“ Лактима Балкан “ подкрепи 54 абитуриенти в неравностойно положение

За трета поредна година ще се проведе „Звезден бал“ за 54 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.

Инициативата за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов, който е и почетен член на националното сдружение на сираците в България.

В продължение на повече от два месеца над 50 момичета и момчета получиха своите тоалети за бала с подкрепата на много хора, фирми и организации.

Тази година основен спонсор на „Звезден бал“ е „Лактима Балкан“, казват с благодарност организаторите. По време на празничната вечер, са предвидени забавна програма с участието на Роксана и талантливите деца от училището в град Пордим, както и провеждането на конкурс за Мис и Мистър „Звезден блясък“, като победителите ще получат награди.

Организаторите благодарят за неуморната помощ и подкрепа на г-жа Галя Иванова, собственик на магазини „Фантазия“, която освен за бала подкрепи и Великденската инициатива за 150 деца от социалните институции от Плевен и региона“, съобщи Слави Михайлов, председател на НССБ.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *