Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество Последни новини

”Топлофикация” дава GSM на най-духовития в София

„Топлофикация София“ предприе необичаен ход, за да поднесе извинения към клиентите си, останали без топла вода заради плановите ремонти.
От 9 до 19 май без топла вода останаха абонатите на ТЕЦ “София Изток“, като при годишната профилактика на дружеството ще бъдат подменени 21 км. топлопроводи.

В официалната си страница във Фейсбук, от „Топлофикация“ призоваха софиянци да проявят чувството си за хумор, като „преобразят“ филмови заглавия, така че да имат връзка със студения 10-дневен душ.

Наградата за най-духовития столичанин, обещана от топлофикационното дружество е …смартфон.

„Разчитаме на вашето чувство за хумор, като използваме момента още веднъж да поднесем извинения на нашите клиенти за причиненото неудобство поради плановите ремонти! Ще се радваме, ако развихрите въображението си в коментарите под снимката с още предложения във филмова стилистика. Този, който събере най-много харесвания на коментара си, ще получи смартфон. Победителят ще бъде обявен на 19.05.2017 (петък), а ние ще се свържем лично с него“, пишат от компанията.

Сред десетките предложения на столичани са: „Пич, къде ми е водата”, „Bath-Man Returns“, „Ловци на душове”, „Банята на Оушън”, „Мръсни и яростни”, „Код „Спукана тръба” и др.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *