Момче е с черепна травма, пребито от съученици

Споделете лесно и бързо тази публикация

Ученик е приет в болница с черепна травма, след като е бил пребит пред училище в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Сигналът е постъпил в полицията в петък около 10.30 часа от Центъра за спешна медицинска помощ.

Криминалистите са установили, че малко по-рано две 14-годишни момчета от село Тополчане са пребили ученик от по-горен клас в тяхното училище. Боят е станал в близост до сградата на учебното заведение.

Пребитото момче е прието в сливенската болница с черепна травма. По случая е образувано досъдебно производство, като разследването продължава.

В началото на май 14-годишният Радослав Димитров почина в часа по биология в Основно училище “Христо Ботев” в Славяново, след като съученикът му и негов братовчед Тонимир го нападнал и ударил няколко пъти. Момчетата седели на един чин, но от години между тях имало конфликт.

Тонимир бе задържан за 24 часа след смъртта на братовчед си Радослав, но след това бе освободен от ареста и не му е повдигнато обвинение. Прокуратурата продължава разследването, което е за смърт по непредпазливост, вследствие на нанесена умишлено телесна повреда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *