Шампиони от няколко поколения поляха юбилея на тотото в ресторант Мaxim

Споделете лесно и бързо тази публикация

Спортният министър Красен Кралев и Лучано бяха сред гостите в Дипломатическия клуб
Шампиони от няколко поколения отпразнуваха 60-ия юбилей на Българския спортен тотализатор миналата вечер в обновената градина на най-зеления столичен оазис Maxim Restaurant and Garden в Дипломатическия клуб в Горна баня.
Спортният министър Красен Кралев поздрави изпълнителния директор на тотализатора Дамян Дамянов, който от своя страна подчерта, че за 60 години тотото носи две големи богатства на България – първото е подпомагането на българския спорт, а второто – доверието на милиони българи. За своята история БСТ успява да направи 91 българи милионери.
Олимпийци от различни спортове се насладиха на кулинарните шедьоври, приготвени от екипа на емблематичния ресторант Maxim, съобщава ВИП Комюникейшън.
любо ганев+патриция и дончо
Сред тях бе Александър Томов – един от най-силните класически борци в света за всички времена, събрал в колекцията си от призове три олимпийски медала, пет световни титли и пет европейски. Както и
Боян Радев – също шампион по класическа борба, двукратен олимпийски шампион. Спортистите-бизнесмени Любо Ганев и Слави Бинев също бяха сред гостите, както и  експремиерът Пламен Орешарски, заедно с бившия спортен министър Васил Иванов – Лучано.
Звезда на вечерта бе примата на родната естрада Йорданка Христова, която огласи обновената градина на ресторант Maxim с вечните си хитове. Певицата е чест гост в оазиса, обновен от домакините Петя и Свилен Златанови.
На 31 май звезди от спорта и шоубизнеса отново ще препълнят зеления столичен оазис за откриването на басейна в комплекса в Горна баня. А на 6 юни там ще се проведат годишните Журналистически награди в подкрепа на свободното слово в медиите и на новините, отразяващи българските постижения у нас и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *