Стоичков и Мария Гроздева подкрепят “София Спортува”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Най-мащабното спортно събитие, което ще се проведе на открито, през първия уикенд на юни в “Борисовата градина” – “София Спортува”, предизвика огромен интерес както от страна на жителите на София, така и на големите имена в спортната история на България. Легендата Христо Стоичков и олимпийската ни медалистка по спортна стрелба – Мария Гроздева, публично призоваха чрез социалните мрежи повече хора да се включат в инициативата “София Спортува” и на 03 и 04 да излязат, и да участват в многобройните спортни активности, които ще бъдат презентирани в “Борисовата градина”.
И двата дни, от 10:00 часа настоящи спортисти, любители на спорта, родители с децата им и домашните любимци ще могат безплатно да тренират, да се забавляват и да се информират за последните иновации свързани със здравословния начин на живот. Финалната програма на двудневния спортен маратон ще бъде обявена съвсем скоро на официалния сайт на събитието – www.sofiasportuva.bg
Освен Стоичков и Мария Гроздева, съвсем скоро ще бъде обявено и другото голямо име, което ще подкрепи каузата, свързана с изграждането на спортна площадка за деца в неравностойно положение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *