Галена на финала на Monaco Grand Prix 2017 

Споделете лесно и бързо тази публикация

Галена проследи финалната гонка на най-емблематичния кръг в Световния шампионат във Формула 1, когато улиците на Монте Карло се превръщат в състезателна писта. Нейният любим мъж, Галин, е запален почитател на футбола и моторните спортове и затова със сигурност двамата са заедно в Княжеството, където вчера купата Monaco Grand Prix 2017 грабна Себастиан Фетел, следван от Кими Райконен и Даниел Рикардо.
18425194_10154499463557765_3539897807727085385_n
Галена направи и феновете съпричастни със своето първо далечно пътуване след раждането на втория си син Александър.
На една от снимките тя позира със своя стилист Добромир Киряков, който преди това беше гост на 70-то издание на Филмовия фестивал в Кан. Въпреки че самата Галена много би искала също да бъде в Кан, професионалните й ангажименти не й позволиха това. С песните си Галена направи празника на абитуриентите от Випуск 2017 във Велико Търново незабравим.
 Певицата две поредни вечери бе музикален домакин на Баловете в Атракцион “Калоянова крепост” в Арбанаси и това й донесе много радост.
Завръщането на певицата на сцената  ма 2 юни ще е ударно и  тя има среща със своите почитатели в Biad premium club от 16.00 часа на тийн парти, а късно вечерта след полунощ Галена отново ще се появи на сцената на Biad premium club.
Новият собственик на клуба  Димитър Иванов ще вечеря с изпълнителката в Samer BBQ house.
Лимузина ще предвижи звездно Галена до самия клуб легенда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *