Васил Иванов с регистрация за безработен и с награда за цялостен принос

Споделете лесно и бързо тази публикация

Връчиха Медийните Оскари на церемония в Maxim pool and garden

Един от водещите разследващи журналисти в България – Васил Иванов, показа регистрацията си в Бюрото по труда докато получаваше приз за Цялостен принос от Седмото издание на журналистическите награди снощи в ресторант Maxim pool and garden в Дипломатическия клуб, Горна баня.
Призът му бе връчен от парламентарния съветник по сигурността ген. Красимир Занев. “Много телевизии ми предложиха работа след като напуснах Нова телевизия и 30 часа по-късно ми се обадиха с отказ. След нареждане от високо”, каза на сцената Васил Иванов. Междувременно е получил и покана от голяма немска телевизия да прави репортажи за корупционните схеми по европрограмите в България.

Награда за разследваща журналистика получи филмът на Канал 3 – „Капитал и смърт“ с автор Бисера Илиева и оператор Николай Стоянов. Специална награда – Мисия Журналист, отличи доайена на родната журналистика Крася Титянова. Екипът на Канал 3 с програмен директор Ива Стоянова също бе отличен. Журналистите от България он еър – Биляна Митева, Иво Тодоров и Гергана Маринова също получиха награди за професионализъм. Както и предаването на БНТ “Здравето отблизо” с автор и продуцент Ива Димитрова. Балканика ТВ си тръгна с приз Мост на културите, а Ин Лайф с награда за иновативна телевизия.
Още 30 медии и журналисти бяха отличени от Седмото издание на Годишните медийни награди снощи.
МЕДИЙНИ НАГРАДИ И ЧРД ВИПКОМ ЗВЕЗДИ ТОРТА

Наградите бяха връчени от областния управител на Перник Ирена Соколова, лидерът на Клуба на жените предприемачи Марияна Печеян, водачът на комисията по европрограми в СОС Ирина Йорданова, парламентарният съветник по Европейските програми Таня Китик и други.
Наградите VIP MEDIA Awards 2017 съвпаднаха с 11-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън с управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Народната певица Поли Паскова, която е в разгара на националното си турне – “Свята Земя Българска”, както и вечните красавици на българската естрада – Джина Иванова и Кристина Димитрова, поздравиха призьорите от сцената. Младите таланти от школата на Катина Димитрова – Мюзик Бокс, пяха за гостите на церемонията.
Гостите на 7-мото издание на Журналистическите награди се насладиха на ексклузивна винена презентация със специален гост – сомелиер № 1 Живко Енчев и „Уайн Кънекшън”.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Мира Добрева, екипът на „Господари на ефира“ и много други.
Събитието популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *