Впечатляващ старт на лятото, с парти на MANSFELD PREMIUM NIGHT

Споделете лесно и бързо тази публикация

Да открият началото на летния сезон през уикенда вип гости от лайфстайл гилдията, спорта и бизнеса се събраха на лятната градина на легендарния Culture beat club, Национален Дворец на културата.
IMG_5748

Представителите на премиум бранда MANSFELD Димитър Петров и Марсел Галустов от Люксембург посрещнаха своите бизнес партньори от България и чужбина.
Популярният футболист Славчо Тошев, близнаците Ксени и Пол Теодулу, мениджъра им Марио Тарейн, междунарoдния моден директор на Top model international of word Атанас Лазаров, Бояна Бояджиева от информационна агенция Дартс нюз.
9.06

По време на бляскавата вечер представиха Mansfeld Vodka идва от достолепния Люксембург и носи в себе си чистотата и богатата история на векове неподправено забавление. Внимателно дестилирана и рафинирана до съвършенство, в тази напитка живее споменът за рицарските времена, за достойните герои и ослепителните им вдъхновения.
Носеща името на легендарния владетел и пълководец Ернст фон Мансфелд, кристалната течност е способна да покори сетивата ви и не би оставила равнодушен всеки хедонист, точно както го е правила през вековете. Всяка бутилка е гаранция за отлично качество, неподправен мек вкус и истинска наслада до последната капка.
Благодарение на висококачествените съставки, прецизната дестилация и отличната рецепта, тя и до днес носи духа на живия и непреходен Люксембург – малкото херцогство в центъра на Европа, което съумява да запази в себе си обаянието и особената магия на героичното ренесансово минало.
IMG_5752
Водката от Люксембург е любима на Наталия Гуркова, Денди, Мис България Марина Войкова, Ирина Папазова, Цвети Разложка, Александра Богданска и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *