Amway представиха Glister kids и у нас

Споделете лесно и бързо тази публикация

Glister™ kids е най-новото попълнение в гамата продукти Glister Brand на Amway, които се грижат за устната хигиена на редица поколения.

Формулата на Glister™ kids е разработена специално за дeца на възраст над 2 години и е напълно съобразена с нуждите на малчуганите. Добрата устна хигиена от ранна детска възраст е ключова за дългия живот на зъбите при възрастните.                

Редовното миене с пастата Glister kids помага за предотвратяване на разрушаването на зъбите, кариесите и заболяванията на венците. Благодарение на формулата REMINACT™ тя подпомага обратното депозиране на есенциалните естествени минерали върху зъбния емайл, като му помага да бъде по-здрав и по-устойчив на кариеси. Glister kids поправя ранните кариеси и разрушаването на зъбите чрез реминерализация. Талисманът на марката Пандата Пачес превръща миенето на зъбите и здравословните навици в истинско забавление.

Мултифункционалната флуоридна паста за зъби с вкус на ягода с REMINACT™ безопасно и нежно почиства и се грижи за развиващите се зъбки и венци, като едновременно с това предпазва от кариеси. Пастата е с гелообразна формула без захар, като по този начин предпазва емайла на млечните зъби.    

Серията Glister kids включва и комплект четки за зъби – цветен и забавен начин детето да развие с лекота ежедневните навици за грижа за устната хигиена! Благодарение на своите весели, приветливи цветове и привличащи децата следи от лапички на Пандата Пачес миенето на зъби е истинска забава. Заоблените меки косми ефективно и нежно почистват всички зъби, дори и тези, които са труднодостъпни, като същевременно помагат за предпазване на деликатните венци. Цветната зона на космите помага да научи децата колко паста за зъби е необходима. Всеки пакет се състои от 4 броя разноцветни четки за зъби, а четките не съдържат Бисфенол А и са без PVC и без фталатиЗаоблената, лесна за хващане дръжка е удобна и за маневриране. Четката стои неподвижно върху повърхност за по-лесно поставяне на паста за зъби.

Как се използва пастата Glister™ kids?

  • Поставяте с размер на грахово зърно върху четката за зъби.
  • Старателно четкате в продължение на 2 минути.
  • Повтаряте след всяко хранене, най-малко два пъти на ден или както е указано от зъболекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *