Кортни Кокс: Вече приличам на себе си

Споделете лесно и бързо тази публикация

Кортни Кокс никога не е криела, че разчита на филъри, за да поддържа кожата си млада и свежа. Тя обаче сложи край на всички интервенции.
“Премахнах всички филъри, които съм си слагала през годините. Сега съм точно толкова натурална, колкото мога да бъда след такава процедура”, споделя 53-годишната актриса.

“Сега се чувствам по-добре, защото изглеждам като себе си. Като човека, който бях преди и който харесвах повече от онова мое Аз с пластичните корекции”, казва Кортни, цитирана от Miss Bloom.

Тя споделя, че изключително много се страхувала от старостта, но осъзнала грешката, която допуснала. Кортни разкри, че коментар на неин приятел е изиграл важна роля за тази промяна в мисленето. “Уау! Стига толкова!”, били думите, които накарали Кокс да се осъзнае.

Днес тя обяснява, че инжекциите са накарали лицето й да изглежда абсурдно, а не младолико. “Изглеждах фалшива. Имам тънка кожа на лицето и филърите не се оказаха “мой приятел”, разказва още тя.

Тя вече е готова да приеме, че остарява:

“Знам, че сега лицето ми ще се промени, че всичко ще увисне. Но пък преди, в отчаяните си опити да не позволя това да се случи, бях станала изкуствена, не приличах на себе си.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *