Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

Бербатов не бил канен официално в ЦСКА

Никой от ЦСКА не е канил официално Димитър Бербатов да тренира или да подписва с ЦСКА, каза спортният журналист Едуард Папазян пред Bulgaria ON AIR по повод скандала, който се заформи вчера след информация, че нападателят е подписал договор с „Берое“.

Папазян обясни, че Бербатов никога не е бил любимец на феновете на ЦСКА, те винаги са имали нещо срещу него и са смятали, че им е длъжник.

Колегата му Крум Савов подчерта, че Бербатов е толкова голям в кариерата си след ЦСКА, че не е длъжен никому. Спортният журналист попита какво лошо има Бербатов да тренира с добрите си приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

„Не може група анонимници да му определят с кого да подписва и къде да играе. Той е отхвърлил далеч по-сериозни оферти и като пари, и като възможност за изява. Animals не могат да говорят от името на стотици хиляди „армейци“, сподели Крум Савов за Bulgaria ON AIR.

Двамата коментираха и интервюто на вече бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал пред френска медия, в което той обяви, че е бил заплашван със счупване на краката, ако не подпише нов договор.

„Бумал не е много наясно кой е шеф на ЦСКА. Там по тренировки, мачове и пресконференции влиза кой ли не. Съмнявам се, че някой от шефовете ще му каже, че ще му счупи краката“, каза Папазян.

Крум Савов също сподели съмненията си, че някой от клубните шефове би прибягнал до такива крайни мерки. „Започвам да се замислям дали атаката срещу Бербатов не е с цел отклоняване на вниманието от истинските проблеми в ЦСКА“, отбеляза той.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *