Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Владо Плацентата остава в ареста

Софийски градски съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова в АГ „Шейново“ и го определи като обществено опасен.
На 1 юли 37-годишният Стоянов нападна д-р Албена Гагова, след като тя отказала да му даде плацентата на новороденото му бебе. След това мъжът избяга и се укри, но часове по-късно бе задържан и оттогава е в ареста.

При удара в областта на главата, гинеколожката е изпаднала в безсъзнание, получила е мозъчно сътресение и счупени костици.

Пред магистратите днес Владимир Стоянов заяви, че е невинен и ще съдейства за доказване на обстоятелствата около случая. Биячът обаче отново повтори, че няма доказателства, че е ударил лекарката. На влизане в съдебната зала мъжът бе скрил главата и лицето си с найлонов плик.

Срещу Стоянов в момента се води и друго наказателно производство за подпомагане на пребиваването на нелегални мигранти в страната.

Доводите за потвърждаване на мярката на Софийски районен съд са, че Стоянов е лице с висока степен на обществена опасност и има вероятност да извърши ново престъпление.

„Очевидно Владимир Стоянов е лице с лабилна психика“, се казва още в мотивите на съдебния състав.

След побоя състуденти и познати на Стоянов разказаха в социалните мрежи за странните му увлечения. 37-годишният мъж бил вманиачен по вечния живот. В личния си блог в Гугъл той разказва за свои експерименти, при които замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и така да открие начин за вечен живот и връщане от отвъдното.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *