Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн на ваканция с „Мистър Ливан 2017″ в България

Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев и НП посланик на Ливан у нас Сузан Моузи
подкрепиха бъдещите кандидати за престижната титла в Бейрут

Сводбодата да пътуваш, да се чувставаш жив и свободен е чувство,което винаги зарежда и те кара да се чувстваш специален.
Днес официално приключи официалната визита на ливанските делегати в България по покана на звездното семейство Енджи Касабие и Рабих ел Зейн.
Да промотираме красотата и ливанската култура, изкуство и традиции бе целта на посещението ни. Бих искала специално да благодаря на ливанската туристическа агенция Orient plus,Travel Shop за официалното превозване на моделите. На невероятния почетен консул на Молдова д-р Веселин Чипев, за топлото гостоприемство, разкошните апартаменти на Capital city center, за модерния фитнес Пулс Пловдив. За изключителния Роял СПА хотел Велинград – минерална вода, комфорт и класа.
Имахме една наистина перфектна почивка. Отново ще се завърнем. Лично и на Виктория Кесаровска и нейния Victoria SPA.
На собственика на Biad premium club Димитър Иванов и Александър Гогов www.Limos-bg.com.„ сподели в социалните мрежи красивата и крехка Енджи Касабие.
С вкусна вечеря и ароматни наргилета от Босфора, моделите се насладиха на кухнята в Samer gril house, лично собственика Самер Осман се погрижи за важните си гости да се чувстват всеки перфекнто.
20413899_10155401239751276_188608801468753228_o
За да уважат бляскавото събитие тук дойдоха собственикът на Бейрут Фешън уик Нидал Бшарауи и лицензиант на конкурса с история Мистър Ливан, д-р Мохамед Фахрат, продуцента и режисьора Георги Костов, Самер Осман, Марио Тарейн от екипа на Профайл, Юлиян Ненчев и много други.
Вчера посланичката на Ливан Сузи Моузи прие сънародниците си в своята резиденция и изненада с торта, на която изображение имаше официалната снимка на всички претенденти за титлата Мистър Лива.
На 30 август в журито на модната надпревара влизат изпълнителката Хаифа, топдизайнера Захир Мурад, Енджи Касабие и от българска страна Атанас Лазаров.
Рабих ел Зейн влиза в ролята на водещ в качестовото си и на носител на титлата Мистър Ливан 2014.
В ефира на МТВ Ливан ще видим кадри от България – Варна, Пловдив, СПА столицата на Балканите Велинград и София.
„Повече от щастлив съм, че този проект стана реалност и че имах възможността отблизо, заедно с Енджи Касабие да промотираме двете държави Ливан и България по най добрия начин.“ сподели Атанас Лазаров.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *