Изписаха Иво Никодимов от ВМА

Споделете лесно и бързо тази публикация

Журналистът от БНТ Иво Никодимов, който бе нападнат и пребит в Борисовата градина, вече е изписан от Военномедицинска академия.
В личния си профил във Фейбук водещият на сутрешния блок на БНТ благодари на целия екип на болницата.

“Вече съм изписан от Военномедицинска академия – ВМА! Благодаря на целия екип на тази болница. На лекарите в реанимация, които в първите часове положиха всички необходими грижи за мен. Благодаря на д-р Катя Асенова и проф. Венцислав Цветков за перфектната операция и лечение в Клиниката по УНГ на Военномедицинска академия – ВМА. Благодаря на полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на Военномедицинска академия – ВМА за професионалното и приятелско отношение. Благодаря на Соня Колчакова, която всеки ден ми правеше компания. Благодаря и на всички Вас, приятели за подкрепата и загрижеността, която ми оказахте. Голямо благодаря!”, написа Никодимов.

Журналистът бе нападнат и пребит от трима младежи на алея в Борисовата градина на 25 юли. Той бе приет във ВМА с фрактури на носа и лицеви кости и претърпя операция. Веднага след побоя Никодимов описа нападателите си – “немаскирани, млади – около 20-22-годишни, около 1,80-1,82 м, със спортни тела, добре напомпани”, и описа атаката срещу него като “хулиганско нападение от омраза”.

До момента биячите не са задържани, въпреки че само през първата нощ след побоя, столичните криминалисти разпитаха над 200 души.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *