Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн се отдадоха на СПА ваканция във Велинград

Споделете лесно и бързо тази публикация

Топ диетоложката Енджи Касабие доведе в България на посещение претендентите за короната на Мистър Ливан 2017. Като част от посещението беше в утвърдения хотел – ROYAL SPA, които е собственост на д-р Валентин Чилев – Почетен консул на Република Молдова в България.

Най-красивите модели от Ливан – претенденти за престижната титла Мистър Ливан направиха своята спа ваканция край откритите басейни на хотела и посетиха всички развлекателни места на територията на ROYAL SPA VELINGRAD.

20545602_1741227375904806_37539615844660102_o
Комфортният хотел разполага с най-големият SPA център на три етажа в Залепрегиона на Велинград. Създаден с най-изискан дизайн и разполага със стандартни, луксозни стаи и апартаменти. Гостите му могат да се насладят на лоби бар за релакс, ресторант, лятна градина, фитнес, пура бар, фризьорски и козметичен салон и още много други. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, в които претендентите за титлата на Мистър Ливан 2017 година се насладиха на великолепното обслужване, усетиха докосването на спа процедури от Бали и Индонезия във Victoria SPA.

Спа зоната в хотела е повече от 2000кв.м, които включват детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн, три джакузита и още много други.

Конкурсът Мистър Ливан 2017 ще се проведе на 30 август в Бейрут, където на Гала вечерта ще бъде промотиран и хотелът ROYAL SPA, а победителят в конкурса ще получи ЗЛАТНА ВИП карта за целогодишен достъп до хотела, информират от ПРофайл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *